Vakmanschap is meesterschap

David-Jan van Vroenhoven is al ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig podotherapeut. Hij is sinds 1998 gevestigd in een groepspraktijk voor fysiotherapeuten met verschillende specialisaties in Amsterdam-West. Ook aangesloten bij deze praktijk zijn een acupuncturist en manueel therapeut, diëtist en oefentherapeut. Daarnaast heeft hij in 2008 een tweede praktijk geopend in Amsterdam-Oost, gevestigd in de praktijk voor fysiotherapie Topfysio. David-Jan werkt in beide praktijken nauw samen met de andere zorgprofessionals.

Bij Podotherapie van Vroenhoven staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. David-Jan neemt alle tijd en aandacht voor u om op die manier de prettigste en meest doeltreffende therapie te vinden. Bovendien maakt David-Jan alle podotherapeutische zolen en ortheses zelf op locatie. Niets wordt uitbesteed. Met recht ‘vakmanschap is meesterschap’!

Voor welke klachten kunt u terecht?

Bij Podotherapie van Vroenhoven kunt u terecht voor het laten onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw hele steun- en bewegingsapparaat. Denk bijvoorbeeld aan klachten aan uw voeten, pijnlijke knieën of heupen, extreem vermoeide voeten of onderbenen, pijn in uw (onder)rug, krampen of tintelingen in uw benen en zelfs migraine.

Maar ook voor voetproblemen zoals overmatige eeltvorming, likdoorns, ingegroeide nagels of andere klachten waar de pedicure niet mee uit de voeten kan, kunt u bij Podotherapie van Vroenhoven terecht. David-Jan kan u ook een passend schoenadvies geven of een voetmeting uitvoeren.

David-Jan heeft veel ervaring met het behandelen van sporters en 65-plussers.